Hösten 2020 & Våren 2021

Portugal

19 sep – 31 okt | 20 mars – 15 maj

Training Camp Portugal

Sveriges bästa träningsresa till Portugal | Vi har resan för dig!

BOKA HÄR

Vi har träningsresan för dig!

Oavsett om du precis har börjat träna, är en riktig löparnörd eller tränar på elitnivå, så har vi träningsresan för dig! Vi anpassar träningen efter dina förutsättningar och mål. Med ca 60 träningspass varje vecka erbjuds det alltid löpning, yoga, styrke-, fys- och rörlighetspass varje dag. Utöver det matiga grundutbudet som alltid finns så har vissa veckor extra mycket löpning, dans, körsång eller familjeträning. På plats finns även utrustning till utlåning för panel, tennis, golf, cykling och simning. Kort och gott, träningslyx för dig!

Häng med på en resa med mycket träning och härliga upplevelser. Njut av den magiska stranden, upplev den härliga gemenskapen, bli inspirerad och peppad av våra kunniga ledare. Prova på något nytt eller gör det du gillar bäst, vi gör träning lustfylld för alla nivåer. Följ med på en resa som fyller dig med energi, glädje och ny kunskap.

Boka din träningsresa till Portugal redan idag!

Vi har något för dig

Vår populära träningsresa har blivit lite lyxigare. Du kan välja mellan fyra olika hotell, allt från prisvärda lägenheter till lyxigt boutiquehotell med läcker roof top-pool. Njut av kvällssolen på den nybyggda boardwalken intill stranden med ett flertal restauranger, caféer och glassbarer och ta del av vårt stora utbud av träningspass. Vi erbjuder nämligen runt 60 olika träningspass – varje vecka.

Störst utbud

Med hela 60 träningspass varje vecka kan vi stolt säga att vi har det största utbudet av alla träningsresor. Vi erbjuder löpning, yoga, styrke-, fys-, och rörlighetspass varje dag och på torsdagar utforskar vi det vackra bergspasset. Beroende på vecka tillkommer alltid fler pass varje dag anpassat efter veckans tema.

Förstklassig ledning

Alla pass leds av vår eminenta ledarstab som är Springtimes största styrka. Under 2020 kommer proffsiga ledare som Anders Szalkai, Tobias Karlsson, Mustafa ”Musse Mohamed, Tobias Wallin, Gladys Del Pilar, Karl Dyall och många fler att följa med oss. Ta chansen att prata med ledarna och få användbara tips och råd. Vårt mål är att du kommer hem friskare, starkare och gladare!

Många valmöjligheter

Direktflyg från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.
Du kan nu välja mellan 4 olika hotell – allt från prisvärda lägenheter till lyxigt boutiquehotell.
Nybyggd boardwalk vid stranden med flera trevliga restauranger, kaféer och glassbarer där vi har härlig after workout i den värmande eftermiddagssolen.
Hela 60 olika träningspass varje vecka – löpning, yoga, styrka till dans, cirkelfys och mycket mer.
Utlåning av utrustning och möjligheter för tennis, padel, golf, simning och cykling.

Lägg till vårt populära bergspass, den välutrustade sportstadion och den svalkande skogen med löparspår, så blir detta den ultimata träningsresan.

Bild från loppet

TRAINING CAMP: DANSPARTY MED TOBIAS KARLSSON & VÄNNER

19-26 september 2020

Tobias Karlsson tar med sig några av Sveriges bästa instruktörer till Algarvekusten för en maxad dansvecka för alla! 

Från 9 950 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: MAXAT MED FRISKIS&SVETTIS

3-10 oktober 2020

En maxad vecka full av träning. Utmana nya muskler i crossfitburen, kör kettlebells, kamp, box och jympa på stranden. Resan passar dig som är van att träna och som gillar olika slags träningspass.

Från 8 950 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: TRÄNING FÖR ALLA MED KORPEN

10-17 oktober 2020

Tillsammans med Korpen erbjuder vi träning för alla på soliga Algarvekusten. Den här veckan har vi utökat med bollsporter och är perfekt för dig som gillar att variera din träning och ta chansen att testa nya träningsformer. 

Från 8 950 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: TRÄNING & LÖPARGLÄDJE

17-24 oktober 2020

Denna vecka bjuder vi dig på en rolig och intensiv tränings- och löparvecka med massor av olika träningsformer, inspirerande föreläsningar och möjlighet att träffa många härliga människor.

Från 8 950 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: FAMILJEVECKAN

24-31 oktober 2020

Ta med familjen på ett fartfyllt höstlov! Här samlas hela familjen och har roligt tillsammans med sol, bad, träning, lek, dans, yoga, spring och bus. Träningsglädjen är total och det kokar av aktivitet.

Från 8 950 SEK

Läs mer

Våra samarbetspartners