Våren 2021

Portugal

20 mars – 15 maj

Training Camp Portugal

Sveriges bästa träningsresa till Portugal | Vi har resan för dig!

BOKA HÄR

Vi har träningsresan för dig!

Oavsett om du precis har börjat träna, är en riktig löparnörd eller tränar på elitnivå, så har vi träningsresan för dig! Vi anpassar träningen efter dina förutsättningar och mål. Med ca 60 träningspass varje vecka erbjuds det alltid löpning, yoga, styrke-, fys- och rörlighetspass varje dag. Utöver det matiga grundutbudet som alltid finns så har vissa veckor extra mycket löpning, dans, körsång eller familjeträning. På plats finns även utrustning till utlåning för panel, tennis, golf, cykling och simning. Kort och gott, träningslyx för dig!

Häng med på en resa med mycket träning och härliga upplevelser. Njut av den magiska stranden, upplev den härliga gemenskapen, bli inspirerad och peppad av våra kunniga ledare. Prova på något nytt eller gör det du gillar bäst, vi gör träning lustfylld för alla nivåer. Följ med på en resa som fyller dig med energi, glädje och ny kunskap.

Boka din träningsresa till Portugal redan idag!

Vi har något för dig

Vår populära träningsresa har blivit lite lyxigare. Du kan välja mellan fyra olika hotell, allt från prisvärda lägenheter till lyxigt boutiquehotell med läcker roof top-pool. Njut av kvällssolen på den nybyggda boardwalken intill stranden med ett flertal restauranger, caféer och glassbarer och ta del av vårt stora utbud av träningspass. Vi erbjuder nämligen runt 60 olika träningspass – varje vecka.

Störst utbud

Med hela 60 träningspass varje vecka kan vi stolt säga att vi har det största utbudet av alla träningsresor. Vi erbjuder löpning, yoga, styrke-, fys-, och rörlighetspass varje dag och på torsdagar utforskar vi det vackra bergspasset. Beroende på vecka tillkommer alltid fler pass varje dag anpassat efter veckans tema.

Portugal i framkant!

Prisbelönta Portugal

Portugal har för fjärde året i rad fått utmärkelsen som världens bästa resmål vid World Travel Awards, resebranschens egen gala, som nu senast hölls den 2 november 2020. Bland hela 27 utmärkelser som tilldelades Portugal, blev Algarve för tredje året i rad korade till Europas ledande stranddestination.

Clean & Safe

Portugals turistbyrå har tillsammans med deras nationella hälsomyndighet tagit fram en Clean & Safe-certifiering med målet att erkänna verksamheter som uppfyller framtagna säkerhetsåtgärder för att minimera smittspridning av covid-19. En certifiering som måste ansökas om och som säkerställs genom slumpmässiga kontroller. Alla Springtimes hotell i Portugal är Clean & Safe-certifierade.

Hållbarhet i fokus

I november lanserade Portugal en treårig hållbarhetsplan med målsättningen att bli världens mest hållbara destination. Deras metod ska vara att positionera Portugal som en av världens mest konkurrenskraftiga, säkra och hållbara destinationer genom att satsa på ekonomisk, social och hållbar utveckling, med FNs 17 hållbarhetsmål som riktlinjer. Bland annat innefattar det att öka antalet energieffektiva turistföretag med 50 procent och att ge 50 000 anställda inom resebranschen utbildning inom hållbarhet.

Safe Travels

Portugal var första landet i Europa att tillägnas Safe Travel-certifiering av World Travel & Tourism Council (WTTC). En stämpel som togs fram för att upprätthålla ett säkert resande genom att erkänna destinationer som uppfyller framtagna hälso- och hygienkrav.

Förstklassig ledning

Alla pass leds av vår eminenta ledarstab som är Springtimes största styrka. Under 2020 kommer proffsiga ledare som Anders Szalkai, Tobias Karlsson, Mustafa ”Musse Mohamed, Tobias Wallin, Gladys Del Pilar, Karl Dyall och många fler att följa med oss. Ta chansen att prata med ledarna och få användbara tips och råd. Vårt mål är att du kommer hem friskare, starkare och gladare!

Många valmöjligheter

Direktflyg från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.
Du kan nu välja mellan 4 olika hotell – allt från prisvärda lägenheter till lyxigt boutiquehotell.
Nybyggd boardwalk vid stranden med flera trevliga restauranger, kaféer och glassbarer där vi har härlig after workout i den värmande eftermiddagssolen.
Hela 60 olika träningspass varje vecka – löpning, yoga, styrka till dans, cirkelfys och mycket mer.
Utlåning av utrustning och möjligheter för tennis, padel, golf, simning och cykling.

Lägg till vårt populära bergspass, den välutrustade sportstadion och den svalkande skogen med löparspår, så blir detta den ultimata träningsresan.

Bild från loppet

TRAINING CAMP: ALLT OM LÖPNING

20-27 mars 2021

Vill du ta din löpning ett steg längre? Våra fantastiska löparcoacher visar vägen! I Monte Gordo på Algarvekusten får du en träningsresa med mycket löpning, träning och upplevelser på vårens roligaste veckor.

Från 8 995 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: ALLT OM LÖPNING

27 mars-3 april 2021

Vill du ta din löpning ett steg längre? Våra fantastiska löparcoacher visar vägen! I Monte Gordo på Algarvekusten får du en träningsresa med mycket löpning, träning och upplevelser på vårens roligaste veckor.

Från 8 995 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: FAMILJEVECKAN

3-10 april 2021

Ta med hela familjen på ett fartfyllt påsklov! Här samlas hela familjen och har roligt tillsammans med sol, bad, träning, lek, dans, yoga, spring och bus. Träningsglädjen är total!

Från 8 995 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: FULLT ÖS MED BREDD

10-17 april 2021

Den här veckan finns det ett stort utbud av träning med allt från löpning, dans, yoga, styrkepass, cykel, rullskidor, gruppträning och mycket mer. En perfekt möjlighet för er med olika träningsintressen.

Från 8 995 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: MAXAT MED FRISKIS&SVETTIS

17-24 april 2021

Välkommen till en maxad vecka full av träning. Utmana nya muskler i crossfitburen, kör kettlebells, kamp, box och jympa på stranden.

Från 9 995 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: MAXAT MED FRISKIS&SVETTIS

24 apr-1 maj 2021

Denna Friskis-vecka är fullmatad med många pass inne på hotellet och på stranden. Resan erbjuder jympa, cirkelgym, box, yoga, intervall-flex, core, kamp, dans och styrkepass.

Från 9 995 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: DANS & TRÄNINGSVECKA

1-8 maj 2021

Den här veckan fokuserar vi på dans och träningsglädje för alla! Tänk dig att träna vid havet i strålande sol och ljumma vindar, den mesta av vår träning sker utomhus på en träningsplanka på stranden. 

Från 9 995 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: KÖR & TRÄNINGSVECKA

8-15 maj 2021

Vill du under körveckan ta din träning ett steg längre? Då kan du inspireras och komma i din livs träningsform. En träningsresa till Portugal innebär en resa med mycket träning och upplevelser för alla smaker.

Från 9 995 SEK

Läs mer

Våra samarbetspartners