Våren och hösten 2019

Portugal

23 mars–11 maj | 28 sep – 2 nov

Training Camp Portugal

Sveriges bästa träningsresa till Portugal har blivit ännu bättre

BOKA HÄR

Nytändning i Monte Gordo

Vår populära träningsresa blev just lite lyxigare. Nu kan du välja mellan fyra olika hotell, allt från prisvärda lägenheter till lyxigt boutiquehotell med läcker roof top-pool. Njut av kvällssolen på den nybyggda boardwalken intill stranden med ett flertal restauranger, caféer och glassbarer och ta del av vårt stora utbud av träningspass. Vi erbjuder nämligen runt 60 olika träningspass – varje vecka.

Häng med på en resa med mycket träning och härliga upplevelser. Njut av den magiska stranden, upplev den härliga gemenskapen, bli inspirerad och peppad av våra kunniga ledare. Prova på något nytt eller gör det du gillar bäst, vi gör träning lustfylld för alla nivåer. Följ med på en resa som fyller dig med energi, glädje och ny kunskap.

Boka din träningsresa till Portugal redan idag!

Vi har något för alla

Oavsett om du är nybörjare, en riktigt löparnörd eller tränar på elitnivå anpassar vi träningen efter dina förutsättningar och mål. På plats har vi utrustning till utlåning och möjlighet till tennis, padel, golf, cykling och simning finns. Med andra ord passar resan även dig som inte är intresserad av gruppträning.

Störst utbud

Med hela 60 träningspass varje vecka kan vi stolt säga att vi har det största utbudet av alla träningsresor. Vi erbjuder löpning, yoga, styrke-, fys-, och rörlighetspass varje dag och på torsdagar utforskar vi det vackra bergspasset. Beroende på vecka tillkommer alltid fler pass varje dag anpassat efter veckans tema.

Förstklassig ledning

Alla pass leds av vår eminenta ledarstab som är Springtimes största styrka. Under 2019 kommer proffsiga ledare som Anna och Emil Jönsson Haag, systrarna Jenny och Sanna Kallur, Mustafa “Musse” Mohamed, Kristina Andersson, Blossom, Tobias Wallin och många fler att följa med oss. Ta chansen att prata med ledarna och få användbara tips och råd. Vårt mål är att du kommer hem friskare, starkare och gladare!

Nytt för 2019

Direktflyg från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.
Du kan nu välja mellan 4 olika hotell – allt från prisvärda lägenheter till lyxigt boutiquehotell.
Nybyggd boardwalk vid stranden med flera trevliga restauranger, kaféer och glassbarer där vi har härlig after workout i den värmande eftermiddagssolen.
Hela 60 olika träningspass varje vecka – löpning, yoga, styrka till dans, cirkelfys och mycket mer.
Utlåning av utrustning och möjligheter för tennis, padel, golf, simning och cykling.

Lägg till vårt populära bergspass, den välutrustade sportstadion och den svalkande skogen med löparspår, så blir detta den ultimata träningsresan.

Bild från loppet

TRAINING CAMP: TEATER- OCH TRÄNINGSLÄGER MED GLADA HUDIKTEATERN

28 oktober-5 oktober 2019

För femte året i rad arrangerar vi tillsammans med Glada Hudik-teatern ett teater- och träningsläger i Monte Gordo, Portugal. Det blir en vecka fylld av teater, dans, musik och massor av roliga träningspass.

Från 13 995 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: MAXAT MED FRISKIS&SVETTIS

5-12 oktober 2019

En maxad vecka full av träning. Utmana nya muskler i crossfitburen, kör kettlebells, kamp, box och jympa på stranden. Resan passar dig som är van att träna och som gillar olika slags träningspass.

Från 8 995 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: TRÄNINGSKICK I ALGARVE

12-19 oktober 2019

Tillsammans med Korpen erbjuder vi ett stort utbud av träning med allt från löpning, dans, yoga, styrkepass, gruppträning, bollsporter och mycket mer. En perfekt möjlighet för er med olika träningsintressen.

Från 8 995 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: FULLT ÖS MED BREDD

19-26 oktober 2019

Denna vecka bjuder vi dig på en rolig och intensiv träningsvecka med massor av olika träningsformer, inspirerande föreläsningar och möjlighet att träffa många härliga människor. Här erbjuder vi ett stort och brett träningsutbud.

Från 8 995 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: FAMILJEVECKAN

26 oktober-2 november 2019

Ta med familjen på ett fartfyllt höstlov! Här samlas hela familjen och har roligt tillsammans med sol, bad, träning, lek, dans, yoga, spring och bus. Träningsglädjen är total och det kokar av aktiviter.

Från 8 995 SEK

Läs mer

Våra samarbetspartners