Hösten 2022

Portugal

1 okt-26 nov

Training Camp Portugal

Sveriges bästa träningsresa! | Vi har resan för dig!

BOKA HÄR

Vi har träningsresan för dig!

Oavsett om du precis har börjat träna, är en riktig löparnörd eller tränar på elitnivå, så har vi träningsresan för dig! Vi anpassar träningen efter dina förutsättningar och mål. Med 50 träningspass varje vecka erbjuds det alltid löpning, yoga, styrke-, fys- och rörlighetspass varje dag. Utöver det matiga grundutbudet som alltid finns så har vissa veckor extra mycket löpning, dans, körsång eller familjeträning. På plats finns även utrustning till utlåning för padel, tennis, golf, cykling och simning. Kort och gott, träningslyx för dig!

Häng med på en resa med mycket träning och härliga upplevelser. Njut av den magiska stranden, upplev den härliga gemenskapen, bli inspirerad och peppad av våra kunniga ledare. Prova på något nytt eller gör det du gillar bäst, vi gör träning lustfylld för alla nivåer. Följ med på en resa som fyller dig med energi, glädje och ny kunskap.

Boka din träningsresa till Portugal redan idag!

Vi har något för dig

Vår populära träningsresa har blivit lite lyxigare. Du kan välja mellan fyra olika hotell, allt från prisvärda lägenheter till lyxigt boutiquehotell med läcker roof top-pool. Njut av kvällssolen på den nybyggda boardwalken intill stranden med ett flertal restauranger, caféer och glassbarer och ta del av vårt stora utbud av träningspass. Vi erbjuder nämligen runt 60 olika träningspass – varje vecka.

Störst utbud

Med hela 60 träningspass varje vecka kan vi stolt säga att vi har det största utbudet av alla träningsresor. Vi erbjuder löpning, yoga, styrke-, fys-, och rörlighetspass varje dag och på torsdagar utforskar vi det vackra bergspasset. Beroende på vecka tillkommer alltid fler pass varje dag anpassat efter veckans tema.

Portugal i framkant!

Prisbelönta Portugal

Portugal har för tredje året i rad fått utmärkelsen som världens bästa resmål vid World Travel Awards 2020. Bland hela 27 utmärkelser som tilldelades Portugal, blev Algarve för tredje året i rad korade till Europas ledande stranddestination.

Clean & Safe

Portugals turistbyrå har tillsammans med deras nationella hälsomyndighet tagit fram en Clean & Safe-certifiering med målet att erkänna verksamheter som uppfyller framtagna säkerhetsåtgärder för att minimera smittspridning av covid-19. En certifiering som måste ansökas om och som säkerställs genom slumpmässiga kontroller. Alla Springtimes hotell i Portugal är Clean & Safe-certifierade.

Hållbarhet i fokus

I november lanserade Portugal en treårig hållbarhetsplan med målsättningen att bli världens mest hållbara destination. Deras metod ska vara att positionera Portugal som en av världens mest konkurrenskraftiga, säkra och hållbara destinationer genom att satsa på ekonomisk, social och hållbar utveckling, med FNs 17 hållbarhetsmål som riktlinjer. Bland annat innefattar det att öka antalet energieffektiva turistföretag med 50 procent och att ge 50 000 anställda inom resebranschen utbildning inom hållbarhet.

Safe Travels

Portugal var första landet i Europa att tillägnas Safe Travel-certifiering av World Travel & Tourism Council (WTTC). En stämpel som togs fram för att upprätthålla ett säkert resande genom att erkänna destinationer som uppfyller framtagna hälso- och hygienkrav.

Förstklassig ledning

Alla pass leds av vår eminenta ledarstab som är Springtimes största styrka. Under 2022 kommer proffsiga ledare som Anders Szalkai, Tobias Karlsson, Mustafa ”Musse” Mohamed, Tobias Wallin, Gladys Del Pilar, Karl Dyall och många fler att följa med oss. Ta chansen att prata med ledarna och få användbara tips och råd. Vårt mål är att du kommer hem friskare, starkare och gladare!

Många valmöjligheter

Direktflyg från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.
Du kan nu välja mellan 3 olika hotell – allt från prisvärda lägenheter till lyxigt boutiquehotell.
Nybyggd boardwalk vid stranden med flera trevliga restauranger, kaféer och glassbarer där vi har härlig after workout i den värmande eftermiddagssolen.
Hela 50 olika träningspass varje vecka – löpning, yoga, styrka till dans, cirkelfys och mycket mer.
Utlåning av utrustning och möjligheter för tennis, padel, golf, simning och cykling.

Lägg till vårt populära bergspass, den välutrustade sportstadion och den svalkande skogen med löparspår, så blir detta den ultimata träningsresan.

Bild från loppet

TRAINING CAMP: DANSPARTY MED TOBIAS KARLSSON

1-8 oktober 2022

Tobias Karlsson tar med sig några av Sveriges bästa instruktörer till Algarvekusten för en maxad dansvecka för alla!

Från 14 995 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: MAXAT MED FRISKIS&SVETTIS

8-15 oktober 2022

En maxad vecka full av träning. Utmana nya muskler i crossfitburen, kör kettlebells, kamp, box och jympa på stranden. Resan passar dig som är van att träna och som gillar olika slags träningspass.

Från 13 995 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: FULLT ÖS MED BREDD

15-22 oktober 2022

Varmt välkommen på en fartfylld vecka med träningsinspiration i alla dess former. Här får du verkligen chansen att testa olika typer av träning så som padel, rullskidor, yoga, dans, fys- och styrkepass.

Från 12 995 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: LÖPARVECKAN

22-29 oktober 2022

Denna vecka bjuder vi dig på en rolig och intensiv tränings- och löparvecka med massor av olika träningsformer, inspirerande föreläsningar och möjlighet att träffa många härliga människor.

Från 12 995 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP: FAMILJEVECKAN

29 okt-5 nov 2022

Ta med familjen på ett fartfyllt höstlov! Här samlas hela familjen och har roligt tillsammans med sol, bad, träning, lek, dans, yoga, spring och bus. Träningsglädjen är total!

Från 12 995 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP SENIOR

5-26 nov 2022

Training Camp Senior är för dig som vill hålla dig stark och vältränad länge! Veckorna bjuder på ett smörgåsbord av olika aktiviteter.

Från 10 995 SEK

Läs mer

Våra samarbetspartners