You can do it!

New York
Marathon

6 nov 2022 | 5 nov 2023

VI HAR PLATSERNA

Bocka av världens häftigaste maratonlopp på din bucketlist!

FÖRANMÄL DIG HÄR

Världens häftigaste lopp

New York Marathon är mycket mer än bara ett lopp – det är en oförglömlig upplevelse. Med stöd från över två miljoner åskådare lyfts de 50 000 löparna fram genom New Yorks gator. “You can do it” hörs längs hela banan och det stämmer verkligen. Alla kan ta sig runt oavsett nivå, vilket tempo du håller är helt upp till dig själv.

Banan i sig är en fantastisk upplevelse. Den går genom stadens alla fem stadsdelar och det du hinner se under loppets 42 kilometer är mer än vad de flesta turister hinner med under en vecka. Hundratusentals åskådare ser till att du får en underbar avslutning på din väg i sagolikt höstvackra Central Park de sista fem kilometrarna in i mål.

Om du ska göra en mara rekommenderar vi dig verkligen att göra den i New York. Förutom att New York Marathon är världens häftigaste lopp är dessutom hösten den bästa tiden att besöka staden. Oavsett om du åker själv eller med familj och vänner så kommer du garanterat få ett minne för livet!

Vad väntar du på – säkra din plats redan idag!

Vi har resan för dig!

Vi har flexibla reselösningar för alla smaker. Dels fullmatade paket med flyg, transfers, hotell, aktiviteter och reseledarservice men även ”Hotel Only” för dig som vill klara dig själv.

Vi erbjuder en stor mängd hotell i olika prisnivåer, allt för att tillfredsställa just ditt behov.

Vi har erfarenheten!

Vi arrangerar dessutom årligen resor till New York Halvmarathon, Brooklyn Halv Marathon och New York Tjejmil, så vi kan utan att överdriva säga att vi är experter på New York.

Vi tar dig i mål

Det finns ett skäl till att vi heter Springtime – vi kan löpning. Sedan 1986 har vi inspirerat, motiverat och hjälpt människor att komma i form och att nå sina mål. Och vi hjälper även dig. Du får träningsprogram, möjlighet att vara med på träningsträffar och massor med inspiration från oss.

Du kommer att ta dig i mål!

En fantastisk upplevelse

Banan går genom stadens alla fem stadsdelar – Staten Island, Brooklyn, Queens, Manhattan och Bronx. När startskottet går sätts 200 ton löpare i rörelse. Det är en mäktig upplevelse att känna hur en hel bro gungar av trycket från 100 000 fötter. Loppets höjdpunkt (förutom målgången) upplevs när du svänger in på första avenyn där du möts av ett publikhav vars hejarop lyfter hela Manhattan!

Vare sig du åker själv, med familj eller vänner kommer du att få med dig en upplevelse som du bär med dig resten av livet.

Fler New York-lopp

Bild från loppet

NEW YORK HALF MARATHON

20 mars 2022 – Bokning är öppen!

Loppet har en helt ny bansträckning med start i Brooklyn vidare upp genom Manhattan och målgång i Central Park! Perfekta loppet för dig att starta våren och löparsäsongen med.

Läs mer

Bild från loppet

NEW YORK TJEJMIL

Juni 2022 – Intresseanmälan

En resa utöver det vanliga, fylld av upplevelser, träning, shopping och en härlig gemenskap. Känn storstadspulsen och välj och vraka ur det välfyllda programmet med allt från shopping till roof top-barbesök och nya träningstrender.

Läs mer

Våra samarbetspartners